Показване на 3 резултата

Завивки

Удобният матрак и хубавата завивка вървят ръка за ръка. За да се насладите на спокойна дрямка е важно внимателно даподберете удобни и уютни такива. Ползотворният сън е от изключителна важност за правилното функциониране на организма, акачествената завивка е нещо, което спомага за по-големия комфорт във времето, което прекарвате в леглото. Homespot ви предлага завивки, които ще ви пренесат бързо в приказната страна на сънищата. В нашия онлайн каталог щеоткриете голямо разнообразие от висококачествени завивки.

Прочети повече

Спестете 14.00 лв!
75.00 лв
Спестете 30.00 лв!
94.00 лв
Спестете 20.00 лв!

Богато разнообразие от завивки

Ние, от Homespot, ви предлагаме богата селекция от завивки, които да допринесат за уюта на вашата спалня. Сред нашитепредложения ще откриете олекотени завивки, завивки от гъши пух и още много други. За да оправдаем очакванията на нашитеклиенти, завивките се предлагат и във вариация от размери и дизайни, с различен пълнеж и материя.

Меката завивка бързо може да се превърне в прекрасен подарък за ваш близък приятел или роднина, а защо не и подарък завас самите. С нея вие подарявате не само нещо, което да се погрижи за създаването на по-уютна атмосфера по време на сън,но и прекрасен аксесоар, който ще придаде на спалнята модерна визия.


Завивки от висококачествена материя

Ако имате лош опит с некачествените завивки и все още не сте намерили подходящата такава за вас, то Homespot e точнотомясто! Завивките, които предлагаме, са изработени само от най-висококачествени материи. Наш приоритет е да спомагаме заудобството и качествения сън на нашите клиенти. Първокласните материи, които са използвани за направата на завивките, саи причината те да са толкова меки, леки и да позволяват на тялото да диша, без да запарват и без да дразнят кожата.

В нашия онлайн магазин ще откриете предложения, които имат своите ползи за всеки сезон. Благодарение на 100% доказанитематерии на завивките, през студените месеци те ще ви осигурят комфорта и уюта на топлината, а през топлите позволяват натялото да диша, поддържайки подходяща температура.


Купи завивки на изгодни цени от Homespot

В Homespot ще откриете завивки, които ще се погрижат да спите по-леко и непробудно. Освен на качествената изработка ивнимателното подбираните висок клас материи, ние държим цените на продуктите да са напълно достъпни за нашите клиенти.

Няма нужда да се колебаете, поръчайте още сега завивки от Homespot на изгодни цени, като се възползвате от безплатнатани доставка. Вашата поръчка ще пристигне в най-кратък срок, а ако имате проблем с размера на завивката, която стеизбрали, ние ви предлагаме опция за връщане в 14-дневен срок!

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.