Показване на 4 резултата

Възглавници със Силиконов пух

За да се събудите енергични, свежи и отпочинали е важно сънят ви да е бил качествен през цялата нощ.Хубавият матрак и качествената възглавница могат да ви осигурят комфорта, от който се нуждаете, за да спите спокойно.

Възглавницата определя каква ще бъде позицията на главата ви по време на сън. Ако тя е неудобна, висока или прекалено ниска, ще се събудите схванати, с болки във врата или гърба. Деформираната възглавница води до некачествен сън и често будене през ноща. Това в никакъв случай, не би ви осигурило енергия и добро настроение на следващия ден.

Избирането на подходяща възглавница е ключов момент, който не бива да бъде пренебрегван. Възглавниците със синтетичен пълнеж – силиконов пух са меки и удобни. Пухът има способността да задържа топлината и да я отдава на тялото по време на сън. При деформация, той възвръща формата си, което значи, че няма да се слегне. Колкото и да мачкате възглавницата, нейната пухкавост и мекота ще останат непокътнати.

Прочети повече

Спестете 20.00 лв!
Спестете 15.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!

Видове възглавници със силиконов пух

Ние, от HomeSpot, се грижим за вашия комфорт и качествен сън. На нашия сайт, можете да откриете възглавници със силиконов пух, които ще ви осигурят необходимото удобство и спокойствие по време на сън. Те ще гарантират правилната позицията както на главата, така и на гръбначния стълб и ще предотвратят появата на неприятни схващания или болки в областта на врата и гърба. Предлагаме възглавници, които са импрегнирани с лавандулови нишки и имат способността да успокояват, тъй като лавандулата е цветето на тревогата. С такъв вид възглавница си гарантирате както удобство, така и спокойствие през цялата нощ. За хората, които страдат от алергии, предлагаме хипоалергични възглавници от микрофибърни нишки. Тези възглавници са чудесна алтернатива на естествения пълнеж и осигуряват качествения сън, от който се нуждаете.

Възглавници със силиконов пух от висококачествена материя

Ние,от HomeSpot, държим на високото качество както на вашия сън, така и на нашите артикули. При нас ще откриете висок клас възглавници с пух, които ще ви осигурят пълноценна почивка и ще се грижат на вашето здраве. Не забравяйте, че добрият сън е на първо място, затова трябва да изберете правилната възглавница, спрямо нуждите и изискванията ви. Възглавниците със силиконов пук са изработени от висококачествени материи, които са подходящи и за хората, страдащи от алергии. За външната част на възглавницата е използван специален плат, който не задържа прах и не предизвиква дразнене на кожата. Вътрешната част е направена от силиконов пух, който е много лек и удобен. В комбинация със микрофибърни нишки или нишки с лавандула, възглавницата се превръща в прекрасно средство за качествен и спокоен сън.

Купи възглавници със силиконов пух на изгодни цени от Homespot

Осигурете си удобство и комфорт по време на сън с възглавница със силиконов пух от HomeSpot. Разгледайте нашите предложенията и изберете възглавница, която да отговори на вашите нужди и предпочитания. Заменете неудобната възглавница с нова, възползвайки се от нашите страхотни цени. Предлагаме висок клас възглавници със силиконов пух на конкурентни цени.При нас можете да откриете успокояващи възглавници с нишки от лавандула или хипоалергични възглавници с микрофибърни нишки, които са изключително приятни на допир. Възглавниците са изработени от висококачествени материи и ще ви осигурят удобство и комфорт под завивките. Осигурете си почивката, която заслужавате, защото добрият сън подобрява качеството ви на живот, прави ви по-продуктивни, по-жизнени и по-здрави!
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.