Показване на 1–12 от 60 резултата

Релефни килими

Интериорът на дома трябва да отразява индивидуалния стил на обитателите си. Правилният избор на централни декоративни аксесоари е от особена важност за създаването на една уютна и хармонична домашна среда. Всеки елемент е от значение за топлотата и красотата на хола, всекидневната и спалнята, но най-ключова роля имат килимите. Те не само имат практична роля като това да изолират шума на стъпките и да топлят, но и естетическа, която да завърши идеалния облик на дома ви. Килимите, особено релефните, придават уникалност на всяко помещение и говорят много за вашия автентичен и неповторим вкус.

Прочети повече

69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
69.00 лв799.00 лв
342.00 лв1,599.00 лв
342.00 лв1,599.00 лв
342.00 лв1,599.00 лв

Богато разнообразие от релефни килими


В HomeSpot се стараем да задоволим всички нужди на нашите клиенти, които търсят качествен модерен килим, който да пасне на техния вкус. В нашия сайт ще откриете разнообразие от релефни килими. Всички модели са внимателно подбрани и изработени с дизайнерска мисъл, целяща да създаде отличителност на дома ви.


Специалното при релефните килими е, че са по-високи от обикновените, като дължината на косъма им е 10см. Това ги превръща в мек, топъл и стилен щрих на всяко обзавеждане. Освен разновидни десени на релефни килими, предлагаме всеки артикул в разнообразни размери.


Релефни килими от висококачествена материя


Независимо колко стилен е един килим, най-важното при избора му винаги ще бъде неговото качество. Изработката на килими, особено на релефните, е от голямо значение, защото осигурява дългогодишна издръжливост на продуктите. Предлагаме ви стилни релефни килими, изработени от материали с гарантирано качество. Произведени от фини първокласни прежди, те са по-меки и приятни на допир, както и по-устойчиви във времето.


Релефните килими са антибактериални, антистатични, притежават свойствата на добър изолатор и са защитени против молци. Релефните килими са устойчиви на петна и изключително лесни за почистване, което улеснява вашите домакински задължения. Тяхната материя е лека, което ги прави практични и удобни.


Купи релефни килими на изгодни цени от Homespot


Перфектният релефен килим представлява комбинация от внимателно подбрани материали и изящен дизайн. Знаем колко е важно да намерите подходящ стилен килим за вашия интериор, затова предлагаме своите продукти на достъпни цени.


Поръчайте лесно и бързо през сайта на HomeSpot с предварително заплащане. Възползвайте се от гъвкави услуги, като покупка и безплатна доставка с преглед на продукта. При фабричен дефект разполагате с опция за връщане и замяна, като възстановяването на парите ви се извършва до 14 дни.


Внесете изискан стил във вашия дом с луксозните килими на HomeSpot.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.