Показване на 1–12 от 1614 резултата

За спалня

От качеството на съня пряко зависи продуктивността, настроението и дори здравословното състояние на човек. Често причините за липса на дълбок сън и пълноценна почивка са не само натовареното ежедневие и стресът, но и  неподходящото спално бельо.

Ако искате да внесете цвят и настроение в своята спалня, както и да решите веднъж завинаги проблемите с пързалящите се неудобни чаршафи или изключително трудните за поставяне пликове, то ние, от HomeSpot, сме насреща, за да ви помогнем!

Прочети повече

Спестете 31.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 41.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 30.00 лв!

Богато разнообразие от комплекти за спалня


В сайта на HomeSpot ще откриете голямо разнообразие от комплекти за спалня, които могат да се превърнат в естествено допълнение на интериора, но и да ви осигурят така нужното удобство и пълноценен сън.Независимо дали се нуждаете от единично спално бельо, такова с два плика, за приста или за спалня, при нас ще откриете естетически издържани комплекти, които съчетават в едно удобство и външен вид. Спалното бельо се състои от различен брой части в зависимост от леглото и личните ви предпочитания, а разнообразието от дизайни е достатъчно голямо, за да пасне и на най-изключителните вкусови предпочитания.


Комплекти за спалня от висококачествена материя


Какъвто и комплект да изберете за своята спалня от огромното разнообразие в сайта на HomeSpot, може да бъдете сигурни, че качеството му е гарантирано. Всеки продукт е създаден с голямо внимание към детайла, за да бъде възможно най-удобен и да допълва спалния интериор. Висококачественият резултат се дължи не само на начина на изработка, но и на материите с гарантиран произход. Освен несравним комфорт по време на сън, памукът и памучният сатен, които са използвани за направата на спалните комплекти, са деликатни и нежни дори към най-чувствителната кожа и не предизвикват алергии или дразнене.Благодарение на материите с гарантиран произход, няма нужда да се притеснявате, че спалното бельо ще избелее или ще се скъса едва след няколко изпирания. Висококачествените памук и памучен сатен гарантират, че нашите спални комплекти ще ви носят удобство и комфорт дълго време. А единственото, което ви остава, е да се насладите на заслужен, дълбок и комфортен сън!

Купи комплекти за спалня на изгодни цени от Homespot


На огромното разнообразие и висококачествена изработка на комплектите за спалня, които ще откриете в сайта на HomeSpot, сме се постарали да отговарят и достъпни за българския пазар цени. Независимо дали изберете спално бельо от 100% памук или памучен сатен, както и със семпъл или по-отличителен дизайн, инвестицията ви е напълно оправдана в дългосрочен план. Изработката гарантира устойчивостта на материята при пране на ниски градуси, както и при употреба на сушилня.Променете облика на своята спалня и си доставете несравним комфорт по време на пълноценната си почивка с комплект за спалня от HomeSpot. Не забравяйте, че разполагате и с двуседмичен срок, в който можете да замените спалното бельо, ако не сте преценили правилно размерите на своето легло!


Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.