Показване на 1–12 от 121 резултата

Спално Бельо 3D

Спалното бельо е сред основните фактори, които придават индивидуалност и цвят на всяка спалня, но и осигуряват качествена и пълноценна почивка. Ако искате да замените скучните едноцветни чаршафи с по-интересни и изразяващи личните ви вкусови предпочитания, то 3D спалното бельо, което ще откриете на сайта на HomeSpot, може да бъде подходящо решение. Комплектите се състоят от 4 части и са с разнообразна тематика, за да откриете най-подходящото за вас предложение. Освен че ще внесете цвят и отличителност на спалнята, удобството и комфорта, които ще изпитате при всеки допир с бельото, са гарантирани!

Прочети повече

Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!
Спестете 35.00 лв.!

Богато разнообразие от 3D спално бельо


В сайта на HomeSpot ще откриете изключително богат продуктов каталог с 3D спално бельо, в който със сигурност ще попаднете на комплекти, подходящи за всеки вкус. Независимо дали харесвате флорални, животински мотиви, или шаблони с различни елементи и фигури, със сигурност разполагаме с търсения от вас продукт.


br>Комплектите с разнообразни дизайни и десени се състоят от горен плик, чаршаф и две калъфки, които несъмнено ще придадат индивидуалност и позитивно настроение на спалното ви помещение. Може да бъдете сигурни, че няма да се налага да правите компромис със собствения си вкус в търсене на перфектното допълнение към интериора на спалнята - предлагаме достатъчно голямо разнообразие от 3D спално бельо!


3D спално бельо от висококачествена материя


Спалното бельо е продукт, с чието качество не бива да се правят компромиси, тъй като от него пряко зависи колко пълноценен ще е сън ви. Освен огромното разнообразие от различни дизайни, 3D спалното бельо, което ще откриете на нашия сайт, предлага и изключително високо качество на изработка и използвани материали. Поликотънът гарантира, че наситеността на цветовете и формата на бельото ще се запазят дълго във времето при пране в пералня на температура от 30-40°C и без употреба на избелващи препарати. Платът се състои от 80% памук и 20% полиестер, което прави 3D спалното бельо изключително леко, комфортно и меко на допир, без да предизвиква алергии и зачервявания.


Купи 3D спално бельо на изгодни цени от Homespot


На огромното разнообразие от висококачествено 3D спално бельо отговаря и изгодна за българския пазар цена. Внимателната към всеки детайл изработка и свойствата на материята предполагат дълготрайна употреба на комплектите, особено когато са налице пране при ниска температура и отсъствие на избелващи препарати. Възползвайте се от опцията за преглед на продукта преди плащане и бързата доставка и оборудвайте спалнята с красиво и удобно 3D спално бельо, което пасва както на интериора, така и на вашия вкус!


Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.