Показване на 1–12 от 213 резултата

Шалтета и Кувертюри

Шалтетата и кувертюрите са модерен и красив аксесоар, който ще допълни перфектно интериора на всяка една спалня. Освенза да придадат свеж вид на вашето легло, те служат и за предотвратяването на попадането на всякакви замърсявания поспалното бельо през деня.Какво по-хубаво от това да имате стилно изглеждаща спалня и в същото време защитено, чисто и свежо спално бельо! ВHomespot ще откриете подбрана и разнообразна селекция от кувертюри и шалтета, затова разгледайте нашия онлайн каталог иизберете най-подходящото за вас и вашите нужди предложение!

Прочети повече

Спестете 20.00 лв!
Спестете 73.00 лв!
Спестете 73.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 20.00 лв!

Богато разнообразие от кувертюри и шалтета


Огромното разнообразие в Homespot ви предоставя възможността да си изберете кувертюри и шалтета изцяло спорединдивидуалните ви нужди и вкус. Погрижили сме се да ви предоставим модерни предложения в свежи цветове и дизайни и не напоследно място - от първокласни материи.


Предлагаме всякакви комплекти от 3 или 5 части, в зависимост от това какви са вашите предпочитания. Те се състоят отшалте и калъфки, налични в различни размери, така че идеално да паснат на леглото, с което разполагате. Гарантираме ви,че при нас ще откриете най-подходящия за вас комплект, който ще придаде съвсем нов вид на вашата спалня!


Кувертюри и шалтета от висококачествена материя


Ако сте в непрекъснато търсене на кувертюри и шалтета, които да не са груби и твърди на допир, то може да спрете вашетотърсене още сега! При нас, в Homespot, ще намерите продукти, изработени от най-висок клас материи, които не дразняткожата, като същевременно ѝ позволяват да диша. Благодарение на това, нашите шалтета могат да се използват освен катопокривало за легло и като по-лека и тънка завивка, която да използвате по време на сън.


Кувертюрите и шалтетата са нещо, в което си струва да инвестирате. Те ще са ви пръв помощник в това да предпазите вашетоспално бельо от попадането и полепването на всякакви бактерии, микроби и дори прах по него. Високото качество ги прависъщо и подходящи за изпиране в пералня, като това по никакъв начин няма да повреди цялостта или цвета на продукта. Етозащо те са подходящи и за ежедневна употреба. Можете да бъдете сигурни, че няма да ви се наложи да си търсите нови следняколко пранета!


Купи кувертюри и шалтета на изгодни цени от Homespot


Изберете кувертюри и шалтета от Homespot и превърнете вашата спалня в уютно и магично местенце. Освен първокласниматерии и широка гама от цветове и дизайни, ние ви предлагаме и продукти на напълно изгодни цени.


Доставката е бърза и безплатна, а поръчката ви ще пристигне в офис или на удобен за вас адрес!

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.