Показване на 1–12 от 23 резултата

Хавлиени кърпи Boss

В забързаното ни ежедневие не се замисляме, че кърпите и хавлиите, които използваме, трябва да бъдат от качествени материи. Некачествените хавлиени кърпи не само загрозяват банята, но могат да доведат до дразнене на кожата, износват се доста бързо и се усещат твърди и груби на допир. 

При нас ще откриете висококачествени и луксозни хавлиени кърпи Boss, които ще ви обгръщат с мекота и нежност след всеки душ или вана. Подарете си комфорта, който заслужавате.

Прочети повече


Богато разнообразие от Хавлиени кърпи Boss

Ние, от HomeSpot, предлагаме богат асортимент от хавлиени кърпи Boss, които ще се погрижат за сетивата ви. Можете да избирате измежду редица красиви и нежни цветове, спрямо вашите предпочитания и вкус, които може да закупите в комплект или поотделно. Луксозните хавлиените кърпи Boss се предлагат в няколко размера: 40/60 см, 50/100 см и 70/140 см. Имаме колекции за ръце, лице и тяло, които се предлагат в следните размери: 33/55 см, 50/100 см и 100/150 см.

Хавлиени кърпи Boss от висококачествена материя

Когато вие сте доволни, ние сме щастливи, затова винаги се стремим да оправдаваме вашите очаквания, като ви предлагаме качествени продукти. Нашите хавлиени кърпи Boss са произведени от 100% памук - една от най-предпочитаните и здрави материи. Това ги прави меки, удобни и издръжливи във времето. Предлагаме и хавлиени кърпи Boss, които са произведени от 100% египетски памук, който е изключително луксозен, несравним по мекота и издръжливост с други видове памук. Висококачествените материи влияят и на попивателните функции на кърпите. Нашите хавлиени кърпи Boss попиват изключително бързо, като имат способността да не задържат влагата в себе си. Това ви дава възможността да ги използвате по-дълго време, а те да останат все толкова меки и нежни на допир.

Купете Хавлиени кърпи Boss на изгодни цени от HomeSpot

Сменете старите кърпи с луксозни хавлиени кърпи Boss на страхотни цени. Така ще превърнете банята си във ваш личен луксозен спа кът, а след всяка вана или бърз душ, хавлиените кърпи Boss ще ви дават усещане за несравнима мекота и топлина. В HomeSpot ще откриете хавлиени кърпи от висококачествени материи - 100% памук и 100% египетски памук. Мекотата и нежността са гарантирани. Можете да избирате между богат асортимент от цветове, спрямо вашия вкус и стил.Не пропускайте да се възползвате и от нашите промоционални предложения и може да закупите хавлиени кърпи Boss на изгодни цени в комплект или поотделно. Разгледайте нашите предложения и внесете уют и комфорт както в дома, така и в живота си.
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.