Показване на 8 резултата

Халати за баня Mika

Неописуемо отпускащо и приятно е чувство да излезете от банята след ободряващ душ и да се потопите в меката прегръдка на своя халат. Ако той е изработен от висококачествена материя и има елегантен дизайн, то удоволствието ще бъде още по-осезаемо. Тук ще откриете каталог с халати за баня Mika, от който да изберете своя нов модел. Разгледайте стилните цветове на халатите и се доверете на великолепното им качество.

Прочети повече


Богато разнообразие от халати за баня Mika

Ако сте в търсене на перфектното хавлиено изделие, на нашия сайт ще откриете разнообразие от висококачествени халати за баня Mika. Предлагаме халати в изключително елегантни цветове като меко виолетово, смело лилаво, деликатна пепел от рози, както и тъмни нюанси на кафявото и сивото. За ценителите на минималистичния дизайн има и чудесни предложения в бяло и черно. Размерите на халатите за баня Mika покриват целия спектър от стандартни големини - S, M, L, XL, XXL.

Халати за баня Mika от висококачествена материя

Стилните халати за баня Mika са произведени от 100% микропамук. За тази популярна памучна прежда е известно, че тъканите ѝ увеличават издръжливостта и плътността на хавлиените изделия. Микропамукът преминава през специална обработка, за да се създаде материя с висока попивателна способност и несравнима мекота. Първокласното производство на халатите за баня Mika ги прави и лесни за поддръжка - тяхната функционалност и визия не се променя при пране дори на по-висока температура.

Купете халати за баня Mika на изгодни цени от HomeSpot

При нас ще откриете разнообразие от елегантни халати за баня Mika. Съобразно стандартите на българския пазар, при нас може да закупите халати за баня Mika на достъпни цени. Възползвайте се и от добрите промоции и отстъпки, които обявяваме периодично. Процесът на доставка е бърз, надежден и безплатен. Имате право на 14-дневен срок за връщане на закупените артикули.
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.