Показване на 1–12 от 608 резултата

Чаршафи с ластик и калъфки

За да посрещате всеки нов ден отпочинали и заредени с енергия, е нужно да си осигурите здрав и пълноценен сън. Спалното бельо, с което застилате леглото, играе особено важна роля за създаването на удобна и уютна среда, предразполагаща към качествена почивка. Ние, от HomeSpot, сме готови да ви помогнем с избора на ново висококачествено бельо. На нашия сайт ще откриете голямо разнообразие от спални комплекти, съдържащи плик за завивка, долен чаршаф с ластик и калъфки за възглавници.

Предимството на нашите комплекти с чаршаф с ластик и калъфки е възможността да прикрепите долния чаршаф към матрака с помощта на ластици. Така ще си спестите излишното неудобство от постоянно му изваждане и намачкване, а оправянето на леглото сутрин ще бъде много по-бързо и лесно. Комплектите с долни чаршафи и калъфки са изработени от висококачествени материи и са издържани в красиви разцветки. Придайте на спалнята си онзи елегантен завършек, който само добре подрбаното спално бельо може да придаде.

Прочети повече

Спестете 31.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 20.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 31.00 лв!
Спестете 30.00 лв!
Спестете 31.00 лв!

Богато разнообразие от долни чаршафи с ластик и калъфки


Ако искате да облечете матрака си с практичен чаршаф с ластик, а леглото да покриете със стилни калъфки за завивки и възглавници, то можете да разчитате на HomeSpot. Предлагаме голямо разнообразие от спално бельо с различни шарки и десени. Сред нашите предложения ще откриете чаршафи с ластик и калъфки, които са подходящи както за любителите на ярките цветове, така и за тези, които предпочитат по-семпли и изчистени дизайни. Размерите на комплектите са стандартни, за да паснат съвършено на вашето легло.


Чаршафи с ластик и калъфки от висококачествена материя


Нашите комплекти ще ви впечатлят с високото си качество на изработка. Всички те са направени от 100% памук, което гарантира пълен комфорт докато спите. Едновременно с това, качествената материя предотвратява появата на раздразнения при допир с кожата, както и потене по време на сън. Дори и след многократно пране, чаршафите и калъфките ще запазят първоначалния си вид и яркостта на цветовете.Чаршафите, които ще откриете на сайта на HomeSpot, обхващат матрака по цялата му дължина посредством ластик, който ги задържа неподвижни. Красивият плик за завивка ще ви обгърне в уют и топлина, а меките калъфки за възглавници ще направят почивката ви дълбоко възстановяваща. Добрият сън е от голямо значение както за настроението, така и за цялостното здраве, затова не правете компромиси с качеството на спалното бельо, което използвате.


Купи долни чаршафи с ластик и калъфки на изгодни цени от HomeSpot


На сайта ни ще откриете широка гама от комплекти с чаршафи с ластик, пликове за завивки и калъфки, при това на изключително изгодни цени. Всички те са изработени от висококачествена материя, която е плътна и мека на допир. Осигурете си удобство и комфорт по време на сън, избирайки модел, пасващ на вашия интериор.Поръчката става бързо и лесно - онлайн или по телефона. Можете да се възползвате от възможността за бърза и безплатна доставка, както и от опцията за преглед на пратката. Ако след закупуване на спално бельо от нас установите, че размерът не е подходящ, разполагате с 14-дневен срок, в който може да върнете или замените продукта. Убедете се сами в удобството и практичността на нашите комплекти още сега!


Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.